Home Nieuws Agenda Links Contact
22Do
Image

Stichting Dorpsraad Zwaanshoek

Er is een aparte Stichting Dorpsraad Zwaanshoek opgericht met eigen statuten die voldoen aan de wettelijke eisen. De leden stellen zich hieronder kort aan u voor:

Nienke Banck
Nienke Banck

Nienke Banck

Mijn naam is Nienke Banck, geboren in 1963 in Zwolle en sinds 1998 woonachtig in Zwaanshoek. Ik ben werkzaam als financial in Amsterdam. 
In het midden van de drukke randstad is Zwaanshoek nog steeds een rustig en ruimtelijk dorp maar langzaam maar zeker veranderd ook onze leefomgeving.
Ik hoop als lid van de dorpsraad mijn bijdrage te kunnen leveren zodat Zwaanshoek ook in de toekomst, ondanks noodzakelijke- en onvermijdbare ontwikkelingen, zijn rustige en ruimtelijke karakter kan behouden.

Stephanie van den Broek
Stephanie van den Broek

Stephanie van den Broek

Sinds januari 2016 woon ik aan (het korte stukje van) de Spieringweg. Tot een aantal jaar daarvoor had ik nog noooooit van Zwaanshoek gehoord en was alles buiten de ring van Amsterdam ‘ver & vreemd’. ‘Voor en door de liefde’ woon ik nu samen met pluszoon, dochter, hond, kat en konijnen in Zwaanshoek.

Vanwege mijn betrokkenheid bij het verweer tegen de Middenvariant van de Duinpolderweg ben ik ook meer en actiever betrokken geraakt bij het dorp. Zodoende kon ik de oproepjes voor een nieuwe secretaris voor de Dorpsraad niet langer negeren en heb ik mij aangemeld. In het dagelijks leven ben ik oprichter/eigenaar van organisatieadviesbureau Joolz advies, training & coaching.

Ik ben maatschappelijke betrokken, creatief, een doorbijtertje en een echte regelneef. Capaciteiten die mij in deze rol goed van pas komen.

Ronald Knuit
Ronald Knuit

Ronald Knuit

Ik ben Ronald Knuit. In 2020 heb ik Abraham gezien. Ik ben werkzaam als zelfstandig recruiter bij 24People en ben gespecialiseerd in de autobranche. Oorspronkelijk kom ik uit de kop van Noord Holland. Ik ben opgegroeid in Wognum en heb 17 jaar in de binnenstad van Hoorn gewoond. In 2011 ben ik voor de liefde in Hoofddorp gaan wonen en sinds 2016 wonen wij aan de Spieringweg in Zwaanshoek.

Het dorp voelde als een warm bad door de leuke contacten met de ouders op de Zwanebloem en ik ben in 2018 lid geworden van het feestweek team. Omdat ik meer wil betekenen voor het dorp en omdat er achter de spieringweg gebouwd gaat worden, heb ik mij aangemeld toen er leden voor de Dorpsraad gevraagd werden. Graag lever ik mijn bijdrage te kunnen aan de toekomst van Zwaanshoek!

Remco Bouchier
Remco Bouchier

Remco Bouchier

Mijn naam is Remco Bouchier. Ik ben geboren in 1994 en daarmee het jongste lid van de Dorpsraad! 25 jaar lang is Hoofddorp mijn woonplaats geweest, maar sinds 2019 ben ik als ‘starter’ woonachtig in Zwaanshoek aan de levendige Bennebroekerweg.

Ik werk momenteel bij de Gemeente Den Haag als Groenbeheerder. ln deze functie ben je voornamelijk bezig met al het openbaar groen en betrokken bij grote stedelijke ontwikkelingen in Den Haag. Vanuit daar is ook mijn interesse gegroeid om iets te willen betekenen voor Zwaanshoek en haar omgeving.

Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de openbare ruimte, de leefbaarheid en de ontwikkelingen in Zwaanshoek. Daarnaast wil ik ook een stem zijn voor de jongeren en de starters in Zwaanshoek!

Susan Hollebeek
Susan Hollebeek

Susan Hollebeek

Mijn naam is Susan Hollebeek. Ik ben in 1981 in Zwanenburg geboren, opgegroeid in Hoofddorp en in 2004 samen met mijn man naar Zwaanshoek gekomen.

Vanaf dag 1 heb ik mij hier volledig thuis gevoeld. Ondertussen zijn wij twee kinderen een hond en twee katten rijker en wonen wij in de Klinkenbergstraat.

Zwaanshoek is voor mij echt het mooiste dorp om te wonen, en ondanks dat verandering en vooruitgang zeker nodig is, hoop ik dat wij er voor kunnen zorgen dat het ook een heerlijk dorp blijft!

Wijkagent Martien de Bruin
Wijkagent Martien de Bruin

Wijkagent Martien de Bruin

Ik ben Martien de Bruin. 15 jaar getrouwd en heb 5 prachtige kids.

Ik werk nu sinds 1,5 jaar in de Haarlemmermeer. Sinds begin dit jaar ben ik de wijkagent van Beinsdorp, Cruquius en ook Zwaanshoek.

Daarvoor heb ik 8 jaar gewerkt bij het Team Verkeer in heel Noord-Holland.

Je zult mij geregeld op de fiets door het dorp zien fietsen. Zowel privé als in het uniform.

Spreek mij gerust aan.
Wellicht kan ik u ergens mee helpen.
 

Ik ben te bereiken op Martien.de.bruin@politie.nl of via 0900-8844.

Tot snel.  Groet, Martien.

Waar staat de dorpsraad voor?
Waar staat de dorpsraad voor?

Waar staat de dorpsraad voor?

De dorpsraad Zwaanshoek staat voor het algemeen belang van Zwaanshoek. Wij zijn de erkende belangenbehartiger van de inwoners en ondernemers en bedrijven in Zwaanshoek bij overheden/politiek.

De dorpsraad vormt de link tussen overheden (gemeente, waterschap, provincie) de bewoners van en ondernemers in Zwaanshoek.

Wij zijn:

  • Zichtbaar
  • Verbindend
  • Betrouwbaar
  • Toegankelijk voor iedereen

Over Zwaanshoek.info

Zwaanshoek.info is een initiatief van Dorpsraad Zwaanshoek. Deze website is, naast de nieuwsbrief en de Facebookpagina, de informatiebron voor Zwaanshoekers. Wij proberen zoveel mogelijk relevante informatie en nieuwsberichten over Zwaanshoek (en omgeving) op deze website te verzamelen.

Adresgegevens

Stichting Dorpsraad Zwaanshoek
Spieringweg 1142
2136 LP Zwaanshoek

webmaster@zwaanshoek.info
www.zwaanshoek.info

KVK 34280072

Bekijk onze Privacy Policy