16Wo
Weersverwachting: Bewolkt en vooral in de avond regen. Donderdag (winterse) buien
Weerswaarschuwingen: Code groen: Er zijn geen waarschuwingen
Image

Stichting Dorpsraad Zwaanshoek

Er is een aparte Stichting Dorpsraad Zwaanshoek opgericht met eigen statuten die voldoen aan de wettelijke eisen. De leden stellen zich hieronder kort aan u voor:

Wim Kruyt
Wim Kruyt

Wim Kruyt

In 1949 geboren in Alphen aan den Rijn en ik ben getrouwd met Carla. Sinds 1973 woonachtig in de Haarlemmermeer, achtereenvolgens in de kernen Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Buitenkaag en vanaf 1988 woonachtig aan de Hillegommerdijk te Zwaanshoek. Tot juli 2010 was ik werkzaam bij het energiebedrijf RWE als Senior Manager, verantwoordelijk voor de netwerken, speciale projecten en als Crisismanager. Op dit moment ben ik directeur van MeerBusiness Duin en Bollenstreek, een pro-actief, eigentijds en digitaal ondernemersplatform voor ondernemers in de Duin -& Bollenstreek.

Henk Ruighaver – secretaris
Henk Ruighaver – secretaris

Henk Ruighaver – secretaris

Geboren in Zwaanshoek, sinds 1970 lid van de dorpsraad. Woont alweer bijna 70 jaar in Zwaanshoek. Heeft 49 jaar in de media-branche gewerkt en geniet nu van zijn pensioen. Nauw betrokken bij dorpshuis "De Oase", klaverjassen en badminton. Vind het verenigingsleven erg belangrijk in een klein dorp.

Sjaak Gorter
Sjaak Gorter

Sjaak Gorter

Geboren in Vijfhuizen in 1954. Gerogen in Hoofddorp en in 1977 in Zwaanshoek komen wonen. Actief geweest in de bouwsector en tot op heden in onroerend goed in zowel NL als Polen. Mijn kinderen zijn in Zwaanshoek geboren. Ben zelf gehecht geraakt aan dit mooie dorp.

Ellen Coert
Ellen Coert

Ellen Coert

Mijn naam is Ellen Coert. Ik woon sinds ruim 20 jaar in Zwaanshoek met man en 3 kinderen. De ruimte en het groen in Zwaanshoek maken het wat mij betreft tot een fijn dorp om in te leven.

Gideon Duwel
Gideon Duwel

Gideon Duwel

Gideon Duwel Ik ben geboren in 1979, opgegroeid in Bennebroek en nu ongeveer 18 jaar woonachtig in Zwaanshoek (met een klein uitstapje naar Floriande weliswaar). Ik woon samen met mijn vrouw Brenda en mijn zoon Toon in de Noppenstraat. Ik ben eigenaar van een webdesignbureau genaamd Gibreto en eigenaar van Donkeysports waarmee we buitensportartikelen verkopen via diverse webwinkels.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik voorzitter van de biljart-afdeling van s.v. BSM in Bennebroek en ben ik, sinds een aantal jaar, betrokken bij Team Feestweek Zwaanshoek. Ik vind het fantastisch om met dit team leuke activiteiten voor de inwoners van Zwaanshoek te organiseren. Ik ben echt gek op ons mooie dorp en heb ook geen moment getwijfeld nadat mij gevraagd was om zitting te nemen in de dorpsraad.

José Stam
José Stam

José Stam

José Stam Mijn naam is José Stam. Ik woon sinds 1979 in Zwaanshoek. Ik doe al meer dan 20 jaar vrijwilligerswerk. Eerst op de basisschool van de kinderen, daarna de gezinsviering in de Jozefkerk, vervolgens vele jaren de Zwaanshoekse Koerier en de Dorpsraad.

Over Zwaanshoek.info

Zwaanshoek.info is een initiatief van Dorpsraad Zwaanshoek. Deze website is, naast de nieuwsbrief en de Facebookpagina, de informatiebron voor Zwaanshoekers. Wij proberen zoveel mogelijk relevante informatie en nieuwsberichten over Zwaanshoek (en omgeving) op deze website te verzamelen.

Adresgegevens

Stichting Dorpsraad Zwaanshoek
Hanepoel 2A
2136 NJ Zwaanshoek

023 584 70 76
dorpsraad@zwaanshoek.info
www.zwaanshoek.info

KVK 34280072

Bekijk onze Privacy Policy