Image
Zwaanshoek nieuws

Uitnodiging inloopbijeenkomst Bennebroekerweg

19-09-2016Tijdens een eerdere inloopbijeenkomst vorig jaar, hebben wij een schets getoond van een nieuwe inrichting voor de Bennebroekerweg in Zwaanshoek. Deze schets is inmiddels uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp.

De gemeente nodigt u uit om tijdens een inloopbijeenkomst het voorlopige ontwerp van de te komen bekijken. Tijdens deze bijeenkomst, maar ook enige tijd daarna, kunt u uw reactie doorgeven. De reacties worden, indien mogelijk, meegenomen in het definitieve ontwerp.

U bent van harte welkom op: Maandag 26 september tussen 19:30 – 21:00 uur in het Dorpshuis Oase, Bennebroekerweg 953, Zwaanshoek.

Tijdens de bijeenkomst zijn er medewerkers van de gemeente aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. 
 
Website 
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de inloopbijeenkomst te komen of wilt u de tekeningen van te voren bekijken, dan kunt u alle informatie, inclusief het online reactieformulier, vanaf 22 september a.s. terugvinden op: www.haarlemmermeer.nl/werkzaamheden onder “Bennebroekerweg Zwaanshoek”. 
 
Alle vragen/reacties inclusief de antwoorden worden in een reactieoverzicht opgenomen en een aantal weken na de bijeenkomst op deze website gepubliceerd. 
 
 
Contact
Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Arie Slagmolen via telefoonnummer 0900 1852 of info@haarlemmermeer.nl. o.v.v. “Bennebroekerweg Zwaanshoek”.