26Ma
Weersverwachting: Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Weerswaarschuwingen: Code groen: Er zijn geen waarschuwingen
Image

Stichting Dorpsraad Zwaanshoek

Er is een aparte Stichting Dorpsraad Zwaanshoek opgericht met eigen statuten die voldoen aan de wettelijke eisen. De leden stellen zich hieronder kort aan u voor:

Wim Kruyt
Wim Kruyt

Wim Kruyt

In 1949 geboren in Alphen aan den Rijn en ik ben getrouwd met Carla. Sinds 1973 woonachtig in de Haarlemmermeer, achtereenvolgens in de kernen Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Buitenkaag en vanaf 1988 woonachtig aan de Hillegommerdijk te Zwaanshoek. Tot juli 2010 was ik werkzaam bij het energiebedrijf RWE als Senior Manager, verantwoordelijk voor de netwerken, speciale projecten en als Crisismanager. Op dit moment ben ik directeur van MeerBusiness Duin en Bollenstreek, een pro-actief, eigentijds en digitaal ondernemersplatform voor ondernemers in de Duin -& Bollenstreek.

Nienke Banck
Nienke Banck

Nienke Banck

Mijn naam is Nienke Banck, geboren in 1963 in Zwolle en sinds 1998 woonachtig in Zwaanshoek. Ik ben werkzaam als financial in Amsterdam. 
In het midden van de drukke randstad is Zwaanshoek nog steeds een rustig en ruimtelijk dorp maar langzaam maar zeker veranderd ook onze leefomgeving.
Ik hoop als lid van de dorpsraad mijn bijdrage te kunnen leveren zodat Zwaanshoek ook in de toekomst, ondanks noodzakelijke- en onvermijdbare ontwikkelingen, zijn rustige en ruimtelijke karakter kan behouden.

Gideon Duwel
Gideon Duwel

Gideon Duwel

Gideon Duwel Ik ben geboren in 1979, opgegroeid in Bennebroek en nu ongeveer 23 jaar woonachtig in Zwaanshoek (met een klein uitstapje naar Floriande weliswaar). Ik woon samen met mijn vrouw Brenda en mijn zoon Toon in de Noppenstraat. Ik ben eigenaar van een webdesignbureau genaamd Gibreto.

Ik ben echt gek op ons mooie dorp en heb ook geen moment getwijfeld nadat mij gevraagd was om zitting te nemen in de dorpsraad.

Stephanie van den Broek
Stephanie van den Broek

Stephanie van den Broek

Sinds januari 2016 woon ik aan (het korte stukje van) de Spieringweg. Tot een aantal jaar daarvoor had ik nog noooooit van Zwaanshoek gehoord en was alles buiten de ring van Amsterdam ‘ver & vreemd’. ‘Voor en door de liefde’ woon ik nu samen met pluszoon, dochter, hond, kat en konijnen in Zwaanshoek.

Vanwege mijn betrokkenheid bij het verweer tegen de Middenvariant van de Duinpolderweg ben ik ook meer en actiever betrokken geraakt bij het dorp. Zodoende kon ik de oproepjes voor een nieuwe secretaris voor de Dorpsraad niet langer negeren en heb ik mij aangemeld. In het dagelijks leven ben ik oprichter/eigenaar van organisatieadviesbureau Joolz advies, training & coaching.

Ik ben maatschappelijke betrokken, creatief, een doorbijtertje en een echte regelneef. Capaciteiten die mij in deze rol goed van pas komen.

Over Zwaanshoek.info

Zwaanshoek.info is een initiatief van Dorpsraad Zwaanshoek. Deze website is, naast de nieuwsbrief en de Facebookpagina, de informatiebron voor Zwaanshoekers. Wij proberen zoveel mogelijk relevante informatie en nieuwsberichten over Zwaanshoek (en omgeving) op deze website te verzamelen.

Adresgegevens

Stichting Dorpsraad Zwaanshoek
Hanepoel 2A
2136 NJ Zwaanshoek

dorpsraad@zwaanshoek.info
www.zwaanshoek.info

KVK 34280072

Bekijk onze Privacy Policy