Image
Activiteiten dorpsraad
01-01-1970

PARK21 - ontwikkelingenWat is PARK21?

Tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep ligt een groot en gevarieerd landschap. Waarschijnlijk Recreëertu er zelf op dit moment ook al. Er is plek voor fietsers, wandelaars, skaters. Er is een speelplek en een klimpark en ruimte voor sport. 

Haarlemmermeer heeft grootse plannen voor dit gebeid. PARK21 wordt een nieuw soort park. Het polderlandschap tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep wordt toegankelijk voor publiek. Er is ruimte voor activiteiten bij de boer, allerlei soorten sport, een recreatieplas, groen en weides, wandel- fiets- en skatepaden, horeca en grote en kleine attracties. PARK21 wordt een park voor mensen uit Haarlemmermeer en de regio, maar ook voor mensen uit het buitenland. Het wordt het groene hart van Haarlemmermeer. 

Om de ontwikkelingen te volgen, ook vanuit Zwaanshoek, heeft de Dorpsraad zitting in de Klankbordgroep Park21. Hierbij zijn wij vooral scherp op het aantal verkeersbewegingen die de ontwikkelingen met zich meebrengen en de eventuele aanzuigende werking voor verkeer door het dorp. 

Alle informatie vindt u op www.PARK21.info.


Gerelateerde documenten