Image
Zwaanshoek nieuws

9 maart - Informatiebijeenkomst PARK21 (online)

23-02-2022PARK21 is een groeiend park voor iedereen, met ruimte voor sport en ontspanning, landbouw, innovatie, educatie en veel groen. Het park ligt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep en heeft een grootte van 1.000 hectare. Dat is dezelfde grootte als het Amsterdamse Bos en drie keer Central Park in New York. Om PARK21 verder aan te kunnen leggen is een bestemmingsplan nodig. Ook moeten de gevolgen van de ontwikkelingen op het milieu worden onderzocht en beschreven. Dit gebeurt in een milieueffectrapport (MER). Beeldkwaliteitsplannen geven richting aan de kwaliteit van het gebied. Zodra de gemeente Haarlemmermeer het bestemmingsplan, MER en de beeldkwaliteitsplannen vaststelt, gaat zij verder met PARK21 aan de slag. Dit gebeurt waarschijnlijk na de zomer.De plannen

Het ontwerpbestemmingsplan, MER en de concept-beeldkwaliteitsplannen staan vanaf vrijdag 25 februari op www.haarlemmermeer.nl/ro en www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier is ook te vinden op welke manier inwoners kunnen reageren op de plannen van de PARK21. 

Informatiebijeenkomst (online)

De online bijeenkomst over PARK21 is op woensdag 9 maart van 19.30 tot 20.30 uur te volgen via de Facebookpagina van PARK21. Mensen zonder Facebook-account kunnen meekijken via de pagina park21.info/nieuws. Op woensdag 9 maart staat daar na 18.50 uur een link naar de Facebook-pagina van PARK21. Met deze link is de online bijeenkomst zonder Facebook-account te volgen. Voor geïnteresseerden zonder Facebook bestaat de mogelijkheid om tijdens de livestream via WhatsApp een vraag te sturen naar het nummer dat in beeld komt. 

Meer weten?

Lees meer informatie op onze website of stuur een e-mail naar PARK21@haarlemmermeer.nl.