Image
Zwaanshoek nieuws

De Landyn

05-06-2018GEZONDE EN LEKKERE GROENTE VAN OM DE HOEK!

De groenten die vandaag van het land komen, kunt u dezelfde dag in onze boerderijwinkel kopen. Verser kan het niet! Naast onze seizoensgroenten, die we op biologische wijze telen, verkopen we eieren van eigen kippen en hebben veel andere biologische producten zoals fruit, vruchtensappen, wijn, streek- en reformproducten.

De Landyn is ook een zorgboerderij en onze zorgcliënten en vrijwilligers helpen het hele jaar mee met de teelt van de groenten, verzorging van de dieren en allerlei andere activiteiten zoals open dagen, wol vilten en workshops die we op de Landyn verzorgen.

Op zaterdag 9 juni is er weer een Open Dag. We laten u dan graag alle facetten van ons bedrijf zien: van telen van groenten (op biologische wijze en ook in de Permacultuurtuin en het Voedselbos wat in aanleg is), boerderij-educatie tot aan de zorgboerderij, verhuur en andere activiteiten. Ons team staat voor u klaar met uitleg en rondleidingen en er is koffie/thee, sap

– met huisgemaakt lekkers en soep.

Ook voor kinderen is er veel te zien en te beleven: zo kunnen ze o.a. bouwen met bamboe, een speurtocht maken en samen rondrijden over de tuin achter een van onze oude tractoren.

Onze knusse boerderijwinkel is de hele dag open.

Nieuwsgierig geworden?? Bezoek onze Open Dag en laat u verrassen!

Parkeren van de auto kan op het “oude terrein” van de Landyn (ter hoogte van Spieringweg 1192), ongeveer 5 minuten lopen van het bedrijf. De route zal met borden worden aangegeven. De open dag is aan de Spieringweg 1228, Zwaanshoek.
Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen (tel.0252-522142) of mailen (delandyn.zwaanshoek@gmail.com).