Image
Zwaanshoek nieuws

Mobiele slagerij in Zwaanshoek

21-07-2016Vanaf woensdag 27 juli komt gildeslager Jacques en Sandra met hun mobiele slagerij elke woensdag van 9.00 tot 13.00 op de standplaats aan de Bennebroekerweg staan. Wij verkopen uitsluitend duurzaame vlees en vleeswaren veel van onze vleeswaren komt uit eigen worstmakerij en de meesten zijn ook glutenvrij.

Wij hebben 10 jaar een slagerij gehad in de Gen.Cronjestraat gehad in Haarlem en zijn sinds Feb de markt op gegaan. Op dinsdag staan wij op de weekmarkt in Velserbroek op donderdag en zaterdag staan wij op het Plesmanplein in Haarlem op vrijdag op de Zwarteweg in Bennebroek en nu ook op woensdag in Zwaanshoek.

Omdat de ruimte op de wagen beperkt is kunnen de klanten gebruik maken van onze nieuwe web site daar vinden zij een bestellijst en ook een telefoonnummer voor als de klant vragen heeft of iets wil bestellen onze web site is jacquesensandra.nl tel 06-44161435 bereikbaar van dinsdag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 en zaterdag van 8.00 tot 14.00 met vriendelijke groet Jacques en Sandra Koelman