Image
Zwaanshoek nieuws

Oproep voor ondersteuning in Omgevingsraad Schiphol

01-06-2016Vanaf 1 januari 2015 is de Omgevingsraad Schiphol het podium waar alle vraagstukken, belangen en partijen rond de ontwikkeling van Schiphol en omgeving bij elkaar komen. Betrokken partijen zijn overheden, de luchtvaartsector, bewoners en brancheorganisaties. De Omgevingsraad is de opvolger van de Alderstafel Schiphol en de Commissie Regionaal Overleg luchthaven Schiphol (CROS).

In de Omgevingsraad Schiphol wordt gesproken over de ontwikkeling van Schiphol en de regio. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere de kwaliteit van de leefomgeving, hinderbeperking, de ontwikkeling en het gebruik van de luchthaven en de economische ontwikkeling van de regio.

 

Zwaanshoek wordt in dit overleg vertegenwoordigd door de Dorpsraad.

Vanwege de complexe materie van de vraagstukken m.b.t.  is de Dorpsraad op zoek naar bewoner(s) die kennis hebben van voornoemde onderwerpen en de Dorpsraad kunnen ondersteunen hierbij.

 

Als u geïnteresseerd bent om de Dorpsraad hierbij te ondersteunen of informatie wilt dan kunt u een Email sturen aan dorpsraad@zwaanshoek.info