Image
Zwaanshoek nieuws

Spooktocht Zwaanshoek

03-11-2017Vanavond 3 november zal Zwaanshoek door Team Feestweek Zwaanshoek ,en gelukkig weer HEEL VEEL vrijwilligers omgetoverd worden tot het engste dorp van Nederland.

In groepjes, waar met name de kids zich voor opgegeven hebben, lopen ze onder begeleiding vanaf de Oase een uitgestippelde route door ons griezelige dorp om vervolgens na ca. 40 minuten weer bij de Oase aan te komen. Hoort u tussen zeg 18:30uur en 22:00uur kettingzagen, rinkelende kettingen, gegil en getier…. Wees dan niet bang en bel geen 112 (haha). Grote kans dat wij het zijn!!

Na 22:00uur toch nog gek/griezelig geluid?? Dan maar even gaan kijken(Als u durft!!!!) Het zou leuk zijn als iedereen een leuk kaarsje voor het raam zet of een fakkeltje in de tuin. En dan maken wij er met z’n allen weer een groot succes van!! Heeft u alsnog op of aanmerkingen op de tocht? Via info@feestweekzwaanshoek.nl krijgt u altijd een reactie!!

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die wij als team organiseren en heeft u facebook? Graag een like voor onze pagina!!

Wilt u alsnog meelopen? Meld u zich dan rond 18:45uur bij de oase en vraag naar Monique!!!

Fijn weekend allemaal, Namens, Team Feestweek Zwaanshoek