Image
Zwaanshoek nieuws

Werkzaamheden aan Bennebroekerweg in week 45

02-11-2017In week 45 , de week van 6 november tot en met 10 november, vinden er aanpassingen aan de kruisingen van de Bennebroekerweg met de Hanepoel,Klinkenbergstraat, Goudriaanstraat en Laan van Westervoort plaats. Hiervoor wordt de Bennebroekerweg voor doorgaand verkeer tussen 07.00 en 16.00 uur afgesloten .

De werkvolgorde is:

maandag 6 november aanpassingen aan de kruising met de Hanepoel. Verkeer uit/naar de Hanepoel kan ’s ochtends richting de Spieringweg rijden en ’s middags richting de dijk.

Dinsdag 7 en woensdag 8 november aanpassingen aan de kruising Klinkenbergstraat. Verkeer uit/naar de Klinkenbergstraat kan op dinsdag en woensdag ochtend richting de dijk rijden en woensdag middag richting de Spieringweg

Donderdag 9 november aanpassingen aan de kruising met de Laan van Westervoort. Doorgaand verkeer wordt via de Spieringweg , N201,DrieMerenweg vice versa geleid

Vrijdag 10 november aanpassingen aan de kruising Goudriaanstraat. Verkeer uit de Goudriaanstraat kan de wijk via de Noppenstraat verlaten.

Gedurende de werkzaamheden zal het verkeer ook middels verkeersregelaars geleid worden.

Voor vragen, neem contact op met:

Ingenieursbureau
Gemeente Haarlemmermeer
Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp
(023) 5677460