Image
Zwaanshoek nieuws

Wijkagent Herman Dommerholt stelt zich voor

02-09-2015Beste dorpsbewoners van Zwaanshoek, Mij is door de Dorpsraad van Zwaanshoek gevraagd om mij als nieuwe wijkagent voor Zwaanshoek voor te stellen.

Mijn naam is Herman Dommerholt, ben 53 jaar en werk vanaf 2001 in Haarlemmermeer. De laatste 9 jaren ben ik, met veel plezier, werkzaam geweest als wijkagent in Badhoevedorp. Door de komst van de Nationale Politie kwamen verschuivingen van gebieden ter sprake. Het gebied Cruquius, Zwaanshoek en Beinsdorp leek mij een leuk gebied om in te werken. Dit heeft als gevolg gehad dat ik nu per 8 augustus j.l. in dit gebied wijkagent ben. Ik werk vanuit het bureau in Nieuw-Vennep. Ik zal de eerste tijd nodig hebben om mijn netwerk op te zetten. U zult mij regelmatig in uw dorp voorbij zien komen. Spreek mij rustig aan als u iets heeft of om zomaar even kennis te maken. U kunt veel informatie vinden over de politie en andere zaken op internet op de website www.politie.nl. Ik hoop de komende jaren met veel plezier in Zwaanshoek te werken.

Met vriendelijke groeten, H. Dommerholt Wijkagent Politie | Noord-Holland | Haarlemmermeer | Cruquius, Zwaanshoek en Beinsdorp Bezoekadres Eugenie Previnaireweg 63, 2151 BB Nieuw-Vennep Postbus 57, 2000 AB Haarlem T 0900-8844