Image
Zwaanshoek nieuws

Zwanen trekken niet, Zwaanshoekers wel!

14-04-2016Zwanen zijn grote vogels met een lange hals, zijn zwaar en stijgen moeizaam op, ze lopen met een waggelende gang. Zomaar een aantal citaten vanuit de zwanen-wikipedia waaruit blijkt dat een aantal mannelijke Zwaanshoekers veel weg weg hebben van het dier waar ons dorp de naam aan heeft te danken.

Er is echter 1 groot verschil: Zwanen trekken niet, en deze Zwaanshoekers wel!

Aanstaande koningsdag doen Berry, Ed, Bas, Richard, Aad, Ronald, Henk en Gideon mee aan de touwtrekwedstrijden tijdens de koningsdagfestiviteiten in Bennebroek!

Tijdens een interview met enkele leden van het team blijkt al snel waar het deze jongens om gaat: Winnen! Ze zijn al jaren aan het trainen voor deze ene dag. Aangezien conditie een ondergeschikte rol speelt en een hoog gewicht in het voordeel zou kunnen zijn, ligt hierop voornamelijk de focus (aldus één van de leden).

Na de wedstrijden is er voldoende tijd voor een "meet and greet" met de teamleden en worden er aan de fans handtekeningen uitgedeeld. Dus ben je nog twijfelachtig over wat je gaat doen de 27e, kom dit team met gouwe ouwe 's middags aanmoedigen en geniet daarna van alle leuke optredens tijdens het koningsbal.